Witam
Zawieszenie mam u siebie od września zeszłego roku i jak na ten moment jestem bardzo zadowolony, zawieszenie jest dosyć twarde ale nie przeszkadza mi to w codziennej eksploatacji, bardzo dobrze tłumi nierówności ale od razu zaznaczam że jest to zawieszenie sportowe więc trzeba liczyć się spadkiem komfortu

. Co do wykonania nie mam żadnych zastrzeżeń, nie ma się do czego przyczepić wszystko wykonane dokładnie z dużą starannością, zawias montowałem sam i wszystko pasowało idealnie

. Kupiłem je na ebay.de od sprzedawcy z Niemiec, i kosztowało mnie łącznie z przesyłką i opłatami około 2500,- (jak znajdę sprzedawcę to podeślę linka do niego bo transakcja była przeprowadzona wzorowo). Jak na pół roku eksploatacji wszystko działa bardzo dobrze i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, więc mogę z czystym sumieniem polecić to zawieszenie. Co do prowadzenia pokuszę się o opinie że różnica między tym zawieszeniem a moim poprzednim gwintem KW wariant 2 w codziennej eksploatacji są dla mnie niezauważalne (no ale nie jestem fachowcem od zawieszeń więc to tylko moja skromna opinia

)